SOC CRÍTIC AMB ELS POLÍTICS D’AVUI

El esperit critic és eminentment necessari per a viure i conviure.

Massa vegades puc aplicar al capteniment personal la dita castellana” ? Dónde va Vicente”? – Donde va la gente.“. Cert, induïts per tantes coses, esdeveniments éssers mimètics.

Com una mena de “robots” programats desde fora.

Ser crític equival a “tenir criteri”, a saber què un ha de fer i què ha d’obviar. La moda actual i el gregarisme son raons excessivament superficials.

I vosaltres polítics sou excessivament superficials.

I acabeu essent persones banals, fluctuants i vacil.lants.

El motor de moltes de les vostres opinions i accions no és altre, que la propaganda, pensada més d’una vegade com a parany. Sota els afectes anestèsics de la publicitat política més diversificada, sovint sento com repetiu un i mil cops els eslògans i detecto visions que demostren una llastimosa paràlisi del vostre pensar.

Ens trobem davant d’una atròfia que impedeix sospesar les vostres ofertes de tot tipus provinents de les diverses instàncies consideracions de regir la nostre vida de ciutadà o pais.

Desitjaríem que les vostres institucions ostentadores de poder considerissin el límits morals i ètics que cal que tingueu en compte, atesa la sovintejades debilitat humana. Espero i continuare esperant la vostre superació de l’etern carnaval de raons disfressades. I, sense crear suspicàcies inútils, jo voldria que tots advertissim com s’ens sotmet a una interessada desinformació i que per això mateix, fóssiu capaços de llegir entre líneas i atendre que s’ens vol dir quan parleu i quant es calla, i sobre tot recordeu que ser polític es per servir a la ciutat o un estat i mai ha de ser per servir- vos de la ciutat o de l’estat.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s