TU,SENYOR, NO VAS AMB MEDIOCRITATS.

Tu, Senyor, ens crides a seguir-te personalment,no et val una resposta mediocre …

Tu vols un sí valent,que abasti tota la nostra existència.

Tu no et conformes amb que siguem anomenats cristians.

Tu no vols que omplim la nostra vida de ritus.

Tu ens crides a viure l’amor com tu, a plantejar-nos l’existència com un lliurament, una ofrena,una festa, una família i una comunió contínua.

Tu vols que siguem gent oberta,que no està ancorada en velles normes sinó que va donant les respostes adequades al que necessita l’ésser humà en el moment.

Tu ets Senyor de tots els temps.

Coneixes a la dona que pateix en aquest segle,al consum que ens arrossega amb el seu engany, i l’oci fàcil que ens diverteix i buida l’ànima,a la nostra societat del benestar que omple la cuneta de germans pobres,als nostres projectes de treball que ocupen la nostra vida, deixant-nos buits,posposant la vida familiar i la pròpia.

Tu coneixes totes les nostres realitats i les nostres profunditats i sentiments, molt millor encara que nosaltres mateixos,per això ofereixes com a resposta el teu Evangeli,aquesta forma de viure que allibera,transforma i crea família i regne, solidaritat i fraternitat.

Per això no podem viure en la mediocritat que inventa nous camins de llibertat,que fa una altra oferta de felicitat que res té a veure amb el lloc de treball sinó amb el que un es regala als germans i com viu en l’amor i en la justícia.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: