QUIN ÉS L’IMPACTE QUE PRUDUEIX LA NOSTRA VIDA EN EL MÓN?

T’has preguntat alguna vegada què representes tu en a la terra i quin és l’impacte que produeix la teva vida en el món? Vols saber la resposta? Doncs, el primer dia que plogui, obre la finestra i fixa’t, si pots, en una sola gota d’aigua i en ella trobaràs la resposta.
“Contempla l’impacte d’una sola gota de pluja i sabràs quin és l’impacte de la teva vida en la història humana”.
T’esborrona? T’humilia? Et desencisa?
El que és cert és que no podem tenir cap orgull, ni cap pretensió. Però també, es cert, que tot això no és cap humiliació.
Som poca cosa, una gota de pluja que cau, s’uneix a la terra amb les sever germanes, assaonen la terra, corren riera avall i finalment reposant en el mar des d’on, evaporant-se, pugen amunt.
El problema no –es, si sóc molta o poca cosa. Sinó si compleixo o no amb el meu deure,
¿Tinc consciència de la meva feblesa i la feblesa dels altres? M’agermano amb ells i juntament amb ells compleixo la missió que el bon Déu m’ha confiat?

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: