TREURE PORÇES DE FLAQUESA

Sovint sentim a dir que l’home mai no és provat per damunt de les seves forces, i és ben cert que a voltes hom no pot sinó meravellar-se de l’extraordinària capacitat d’aguant i resistència que té l’home en camps variadíssims, sobretot quant s`hi tracte de la vida, o de soses que es refereixen directament a la vida. En do que la gent ha batejat amb una locució paradoxal: Treure forces de flaquesa, que vol dir sobreposar-se. Per ser complets, tan mateix, em sembla que caldria afegir a aquesta realitat de no ser provat per sobre les pròpies forces, aquesta altra: l’home pot ser exigit fins el límit de la seva força. Per mantenir-nos en aquella tensió que la vida necessita, no ens hauríem d’exigir més d’allò que podem, ni dispensar-nos de tot allò que podem. Ni eixelebrades temeritats, ni còmodes pereses.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: