MADURS I INMMADURS

Per fer-me comprendre què volia dir amb el mot maduresa i com és de difícil arribar a ser allò que diuen una persona madura, em citava un dia un amic un proverbi àrab que diu així:” Si quan et mires al mirall, no hi trobes un mirall, sinó que hi descobreixes una finestra, senyal que ets madur”. Com que jo no acabava d’entendre per on anava, m’ho va voler arrodonir amb una frase, aquesta vegada xinesa,em sembla: “L’home immadur és un presóner voluntari en una presso de miralls”. Em sembla que ho vaig entendre. Amb els mots maduresa i immaduresa volia dir obertura i tancament respectivament. Definia com a madur aquell qui, fins quant es mira a si mateix, veu els altres. Tenia per immadur, en canvi, aquell qui, fins quan hauria d’abonar-se enfora, cap als altres, només es veu a si mateix.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: