VÍDEO Així ha sonat l’emocionant «Al·leluia» d’«El Messies» de Händel a Lledoners Mig miler de cantaires i músics professionals han dedicat la cantata als presos polítics

Mig miler de cantaires i músics professionals han dedicat un emocionant El Messies de Händel als presos polítics de Lledoners. La interpretació ha començat amb l’Al·leluia a les 12 del migdia aprofitant que els presos són fora de les cel·les i ho podien escoltar des de l’interior del centre penitenciari. La iniciativa, «inèdita a Europa», ha aplegat unes 9.000 persones a l’esplanada de Lledoners.

Després de l’Al·leluia, ha continuat la cantata amb la interpretació íntegra d’El Messies.

https://youtu.be/6X9LDGWgTco

La cantata ha començat amb l’Al·leluia i, posteriorment, ha continuat amb la interpretació completa de l’obra de Händel que té una durada d’uns 60 minuts. Alfred Cañamero ha dirigit els 450 cantants i 46 músics que s’han donat cita a Lledoners.

Una cinquantena de voluntaris han fet possible la iniciativa que ha aplegat diversos familiars dels presos polítics i exiliats. L’organització ha xifrat en 9.000 persones l’assistència que, de nou, ha col·lapsat els accesos al centre penitenciari de Sant Joan de Vilatorrada.

Presos polítics com Jordi Sànchez han agraït l’original iniciatva a través de les xarxes socials.

Pere Fontanals, Lledoners, 29 de desembre de 2018

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: