ESCOLTAR DÉU, «DIALOGAR AMB DÉU»n

Escoltar Déu, «dialogar amb Déu», no són pas només unes imatges agradables. És una experiència ben real per a un cor que s’obre a la novetat de la Paraula de Jesús, ell que ens ha traduït en paraules humanes la subtilitat i la delicadesa de l’amor del Pare. Ell és el nostre Creador permanent… el seu amor paternal ens està creant constantment, modelant fins que arribem a ser totalment el que som en Ell: Realitzats en el seu amor. La pregària és l’expressió d’aquesta disposició íntima del cor a rebre i viure l’Esperit d’Amor de Déu. En aquest sentit, Maria és una pregària vivent!

La pregària és relació i comunió amorosa; sempre dóna vida. És viu amb l’esperit de l’Eucaristia: em crida a rebre Jesús en mi per viure la comunió amb ell i esdevenir un amb Ell i amb el Pare. Quan adorem el Sant Sagrament, que és la contemplació de la realitat de Déu en les nostres vides, en la intimitat de les nostres vides, contemplació de la immensitat de Déu, nosaltres podem entrar en aquest pensament il·limitat. Té la mateixa essència que la pregària i l’eucaristia… És intimitat d’amor. Déu truca a la porta dels nostres cors i la contemplació de la custòdia ens fa prendre consciència de la seva presència intensa i incommensurable. L’adoració és intensitat de l’amor portat al sublim.

Déu, el meu Déu tant estimat, tu descanses en mi com en el centre de la custòdia! Fes que, com ella, jo també escampi la teva presència i que sigui el teu amor viu caminant a la terra per als germans i germanes que m’envolten. Fes que el meu cor sigui cada dia més semblant al teu cor! Que siguem u per Jesús en el Pare.

Aquest és l’objectiu de la pregària… Ella és camí privilegiat de trobada, d’amor i de comunió.

«On ets, Deu meu? Jo sóc en la calor del teu cor, dels vostres cors!

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: