Quaranta-tres joves procedents de Terra Santa es troben a Panamà per estar amb el Papa a la JMJ

Quaranta-tres joves procedents de Terra Santa, principalment de Palestina i Jordània, s’han desplaçat fins a Panamà per assistir al costat del Papa Francesc a la Jornada Mundial de la Joventut 2019.

La parròquia de Sant Jaume, al barri Beit Hanina de Jerusalem, va ser l’última parada d’aquest grup abans d’embarcar cap al país centreamericà. El pare Khaled Gammoh, de l’Església llatina de Zarqa, a Jordània, els acompanya: «Represento la joventut jordana, i acompanyaré als joves de Palestina. Anem en un grup únic format a l’Església de Jerusalem. Transmetrem al Papa nostres esperances i preocupacions. Esperem tornar amb nova alegria i inspiració per poder donar testimoni de Jesucrist, tant a Jordània com a Palestina «, va declarar a Christian Media Center.

«Els joves cristians palestins són presents a la Jornada Mundial de la Joventut des de 1985», va explicar el pare Baixar Fawadleh: «La nostra presència com a cristians de Terra Santa és un reflex de la presència de Jesucrist i per això som ambaixadors dels sants llocs en tot el món. Com a director espiritual de la joventut cristiana a Palestina, el desig és que la trobada amb Sa Santedat el Papa Francisco reflecteixi l’esperança del nostre país i de la nostra Església. «

Els pelegrins estaven nerviosos i contents amb el viatge.

«Estic molt content d’anar, conèixer a persones, potser no parlarem la mateixa llengua, però ens ajudarem amb el llenguatge de signes … Estic realment entusiasmat», afirmava Boulos Youwakim, de Jericó.

El mateix que Tamara Alqassis, de Beit Jala: «La meva expectativa és anar i veure a una comunitat sencera de cristians de tota la terra, en la qual tots són cristians, els joves compartiran els seus mateixos sentiments, els mateixos objectius … Per a mi és molt emocionant. «

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: