L’Escola Cristiana reitera que es mantenen les desgravacions de les aportacions a les concertades.

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya ha enviat un comunicat als seus membres que reiterar que les aportacions voluntàries realitzades pels pares als centres concertats continuaran desgravant. Davant les informacions que explicaven que aquestes deduccions desapareixerien, des l’escola cristiana s’explica que aquesta situació afecta només a casos concrets i aïllats, i que no ens hi ha cap avís oficial de l’Agència Tributària que afecti la generalitat dels pares que ha triat l’ensenyament concertat i que efectua donacions.

Des de la federació estatal d’Escuelas Católicas, confirmen que el Ministeri no farà cap canvi legal ni de criteri i que l’actuació de l’Agència Tributària en aquest àmbit segueix sent la mateixa que en els darrers anys. És a dir, que es podran acollir a les deduccions que donen dret les aportacions a qualsevol fundació o entitat amb un règim fiscal similar.

La resposta del Govern espanyol a la consulta d’un grup parlamentari s’ha limitat a recordar els preceptes legals en vigor. Tampoc no existeix una campanya general d’inspecció de l’Agència Tributària sobre els donatius en col·legis concertats, i simplement els realitzen els controls puntuals que afecten a qualsevol àmbit fiscal.

Per tant, el mateix Ministeri reconeix que no s’ha produït cap canvi legal ni de criteri: els donatius que alguns pares realitzen a fundacions d’escoles concertades seran deduïble en l’IRPF si compleixen els requisits legals com fins ara.

D’altra banda, l’Escola Cristiana recorda que no s’ha produït cap modificació de la Llei 49/2002 de Mecenatge en el que s’emparen aquestes desgravacions i que l’Agència Tributària ha admès aquestes deduccions amb caràcter general des de fa 20 anys.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: