MOLTES VEGADED LA PRIMERA IMPRESSIÓ ENS TRAEIX

La veritat que hi ha coses i situacions que una primera impressió apama rectament. Conec persones, molt intuïtives, que sospesen un individu o una proposta amb un sisè sentit considerable que els aproxima immediatament a la veritat. Però aquest  no es el cas mes freqüent. La gent, en general, som per fer-nos càrrec dels innombrables aspectes d’una circumstància.

Moltes vegades la primera impressió ens traeix. Perquè acostuma a ser una sensació a nivell d’antipatia o simpatia. No és rar que, per exemple, una persona vista en un primer moment amb recel, esdevingui, amb el tracte, un bon amic. Per això no ens podem precipitar ni en el judici de les persones que acaben de conèixer, ni en el de les noves situacions que ens toca experimentar. La paciència, convertida en genet dels, temps, ens ha de ajudar a ser justos en els judicis i mesurar les persones.

Hauríem de cercar d’esser equilibrats. No és pas bo deixar-se endur per la primera impressió. Mes d’un cop passa que primer s’actua  i després  es pensa. Per això es fan disbarats que posteriorment s’han de rectificar fent el ridícul. Que la reflexió, doncs, precedeixi i regeixi els sentiments .

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: