PREGÀRIA D’AVUI DE CAP I COR A LA VERGE DELS DOLORS

Senyora i Mare nostre Verge dels Dolors.

Ajudeu-nos restar oberts a la vostra presencia. Algú digué una vegada: «Un tros de fusta sense forma no hauria arribat mai a ser una escultura admirada per tots, si no fos perquè el geni de l’artista va veure-hi un munt de possibilitats».

Senyora i Mare nostre Verge dels Dolors.

Demenem a vos la gràcia de fer-nos disponible a la vostre voluntat. Verge Santíssima present, amb immens amor i mal de Mare, al costat de la creu en el moment de la mort redemptora del vostre Fill.

Senyora i Mare nostre Verge dels Dolors.

La vostre imatge Verge Dolorosa ens ensenya a tenir fortalesa davant els sofriments de la vida. Trobem en Ella una companyia i una força per donar sentit als propis patir-ments.

Senyora i Mare nostre Verge dels Dolors

Mare estimada obriu la nostre ment per entendre el patiment humà és part de la naturalesa de l’home, és una cosa inevitable en la vida, i Jesús ens ha ensenyat, amb el seu propi sofriment, que el dolor té valor de salvació.

Senyora i Mare nostre Verge dels Dolors

Vos estimada Mare. heu passat per un dolor tan gran i un patiment tan profund, ajuda’ns a seguir el vostre exemple davant les dificultats de la nostra pròpia vida.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: