REFLEXIÓ D’AVUI

Dia 13 abril 2019

Contribuir al bé comú amb responsabilitat

La vida ha de ser compresa de manera integral. No podem sectoritzar o separar alguns aspectes de la vida segons categories.

No puc separar religió, política i vida social. No puc separar pràctica religiosa i vida en família.

He de ser cristià quan viu la política i he de ser ciutadà quan visc la meva fe.

He de practicar la meva religió en la família, en la convivència social, en tot lloc. No sempre de manera explícita, però sempre de manera testimonial amb coherència i responsabilitat per contribuir amb al bé comú.

El que més m’atrau en el cristianisme és la vida de comunitat. El que significa tenir una vida en comú amb altres persones que abracen la mateixa fe i el mateix ideal.

Tot el que sóc, tot el que tinc, tot el que faig, ha de tenir com a objectiu el bé de tots.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: