L’HUMOR I L’IRONIA

L’humor és bo, i molt bo de vegaded, però la ironia pot ser francament devastadora.

Podem dir coses belles carregades de malícia i amb molt mala intenció. Quant la paraula va acompanyada d’un posat innocent, la ironia es pot convertit en un ham mortal. De molt de temps m’havia semblat que la ironia havia de ser cosa poc recomenable, perquè sempre hi ajuntava unes ganes dissimulades de fer quedar malament alguna persona. Me’n vaig acabar de convèncer el dia que en van explicar el següent; en un grup de persones, un diu a un altre: “ jo sempre he estat un admirador de vostè!” Inflament de l’un estranyesa de molts, cara d’innocència del qui ho havia dit. Finalment, quan l’admirat ja era fora, el comentari fatal, el cop de gràcia: “He estat sempre admirador de la seva ximpleria, no us penseu!”

I esclafi en uns riallada,que no m’extrenyaria que tots acabessin corejan, perquè el qui reia era una persona respectable.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: