REFLEXIÓ D’AVUI Dia 5 de Maig 2019

Viure per l’altre, avui més que ahir

En l’amor, és saludable per a l’ànima, fer una competència amb mi mateix. És a dir, cada dia he de tractar d’estimar més que el dia anterior, viure més per l’altre.

Estimar mai és pèrdua de temps. Estimant em converteixo en una persona millor en tot, no només en bondat, perquè poso amor en allò que faig. Per tant, sóc un millor professional, un millor amic, un millor cristià, un millor pare, un millor germà, etc.

Viure més per l’altre estant més atent a les seves necessitats; viure per l’altre fent millor la meva feina; viure per l’altre posant aquesta intenció en allò que faig, perquè totes les coses bones que faig incideix en la vida de les altres persones.

Viure més per l’altre vivint també la interlocutòria amor; és a dir, l’amor per mi mateix, perquè quan estic bé puc estimar més.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: