ESCRIT DEL BLOC Dimarts 6 d’Agost 2019

ELS NO PRACTICANTS

En el àmbit en que en moc, sento parlar del no practicants, cristians per suposat.

I sempre fa referència en aquells que no participen en la vida sacramental de l’Església

Son aquells que no van a missa, i per tant ni s’acosten a la recepció dels sagraments.

Admeten, per damunt de tot, la importància de la vida sacramental, val a dir que hi ha

una altre manera de ser “no practicant”: la d’aquells que reben els sagraments, però no realitzen els ideals que el Senyor ha manat de predicar a la seva Església.

Son tant els catòlics deshonestos en la vida publica i corruptes en l’exercici dels diversos càrrecs directius, els que no treballen segona la seva obligació, els que manquen als propis deures vers la família i el proïsme, tot trepitjant la caritat i la justícia….

Hi ha qui colpit per la incoherència del “ no practicants”, s’ha allunyat de l’Església. Heus aquí una qüestió referida al testimoniatge o bon exemple, pont per a la credibilitat de l’Evangeli. Paraulers i fets han esta sempre el vehicle portador de la Bona Nova.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: