REFLEXIÓ D’AVUI Dilluns 20 de Gener 2020

Apropar-me als altres sense prejudicis

Els prejudicis neixen de el fet que un es creu millor que els altres.

Per vèncer-los és necessari desenvolupar el concepte d’igualtat no només en la nostra ment, sinó també en el nostre cor. És a dir, hem d’unir sentiment i enteniment per crear una mentalitat entre nosaltres.

L’amor, entès com a servei, no ha de fer distincions. La pràctica d’aquest amor és una arma potent contra tot tipus de prejudicis.

La por pot esdevenir una gran barrera i ens impedeix anar a la trobada de l’altre.

La majoria de les nostres pors són infundades i ens immobilitzen. No deixem que suposats temors ens impedeixin viure l’amor en la seva plenitud.

L’amor va més enllà de les aparences, més enllà de les sospites i supera les suposicions a la recerca de la veritat.

L’amor és força i coratge, per això venç els prejudicis i les pors.

 

 

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: