REFLEXIÓ D’AVUI. Dimars 21 de Gener 2020

Viure cada adversitat amb esperança

Només no perd l’esperança qui no perd la caritat; és a dir, el que continua estimant davant les adversitats, viu amb esperança.

La nostra unió amb Déu a través de l’oració enforteix la nostra fe, l’esperança i l’amor.

Quan tenim fe en la protecció contínua de Déu, les adversitats no ens desanimen per recomençar. L’esperança es manté viva en el nostre cor, perquè adquirim la convicció que per a Déu res és impossible.

L’amor mutu viscut intensament i contínuament, ens fa experimentar la vida del cel aquí a la terra. Això es diu esperança de vida eterna.

Mantinguem-nos en l’amor per mantenir encesa la flama de la fe i viure tota adversitat amb esperança

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: