REFLEXIÓ D’AVUI Dimecres 22 de Gener 2020

Tenir confiança que Déu intervé amb la seva providència

 

Tenir ‘l’ànima de pobre’, vol dir dipositar la nostra confiança, no en les riqueses, sinó en l’amor de Déu i en la seva providència. Moltes vegades som ‘rics’ de preocupacions per la salut, d’angoixes pels nostres familiars, d’aprensions per algú de la feina, d’incerteses sobre com comportar-nos, de pors pel futur… Tot això pot bloquejar la nostra ànima i tancar-la sobre ella mateixa, impedint-li d’obrir-se a Déu i als germans. Doncs bé, precisament en aquests moments de neguit, qui té ‘ànima de pobre’ creu en l’amor de Déu i aboca en Ell totes les seves preocupacions, experimentant el seu amor de Pare.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: