REFLEXIÓ D’AVUI Dijous 23 de Gener 2020

Deixar-estimar pels germans

La humilitat, viscuda per amor, és una virtut que elimina l’arrogància de part de qui ofereix ajuda, i també la vergonya de qui rep l’ajuda.

On hi ha la comunió, el fet de donar o rebre ajuda és secundari, perquè l’amor mutu fa que tot sigui de tots, tant els béns com les necessitats.

Una ajuda molt important i que, de vegades, oblidem de demanar i és difícil d’acceptar, és la correcció fraterna. Deixar que els germans ens ajudin també en aquest sentit: que ens mostrin on hem de canviar per ser millors persones.

Quan practiquem amb humilitat i amor aquest tipus d’ajuda entre nosaltres, el progrés espiritual és col·lectiu, creixem junts. Caminem junts, per així dir, el camí de santedat.

Déu ens vol justos i sants, i només aconseguirem assolir aquest objectiu amb la seva ajuda i l’ajuda recíproca.

 

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: