ESCRIT DEL BLOC Divendres 31 de Gener 2020

INFATIGABLEMENT……?

Som iniciats per totes bandes a treballar infatigablement per tal d’excel-lir en el treball de la nostra vida. No tots els homes són cridats a treballs especialitzats,professionals, i n’hi ha pocs que s’alcen fins a les altures del geni en les arts i les ciències; molts són cridats a ser treballadors de fàbrica, dels camps, dels carrers. Però no hi ha cap feina que sigui insignificant. Tot esforç que enlaire la humanitat té dignitat i importància, i caldria emprende’l amb curosíssim afany de perfecció. Si un home és escombriaire, hauria d’escombrar els carrers com Miquel Angel pintava. Hauria d’escombrar els carrers tant bé que totes les hosts del cel i de la terra s’aturessin per dir; “ Ací va viure un gran escombriaire, que féu la feina ben feta”.

No recordo el nom ‘un autor (Douglas Mallock) i Aixó és el que ell volia dir en un seu escrit:

Si no pots ser pi al cim de la carena,

sigues un garric a la vall …… però digues

el garric millor vora el torrent;

un arbust, si no pots ser un arbre.

Si no pots ser camí ral, sigues viarany.

Si no pits ser el sol, sigues estrella,

No és pel volum que reixitàs o no;

sigues al màxim allò que siguis.

Llanceu-vos afanyosament a descobrir per a què heu nascut, i aleshores apliqueu-vos amb passió a acomplir-ho.

Aquesta decidida acció envers la plena realització d’un mateix és la llargada de la vida de l’home.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: