REFLEXIÓ D’AVUI Divendres 31 de Gener 2020

Agrair Déu pels seus dons

Crec que la gratitud és una de les fragàncies del ‘Paradís, perquè quan l’expressem entre nosaltres, s’estableix una harmonia tal que fins el ambient al nostre voltant sembla modificar-se. Sentim un perfum, una fragància diferent que ens remet al Paradís.

Mai oblidem agrair. En la pregària, l’agraïment ha d’anar en primer lloc juntament amb l’adoració.

Agraïm a Déu per tot: pels dons rebuts, per la seva misericòrdia infinita, per les gràcies assolides, per les dificultats que ens van fortificar i ens van fer créixer, pel dolor que unit a el dolor del seu Fill a la creu ens fa creure en la resurrecció.

Que la gratitud sigui el nostre distintiu, el nostre segon nom, la nostra identitat de fills de Déu.

 

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: