ESCRIT DEL BLOCDissabte 13 de Febrer 2021

VIVIM ARA EN UNS MOMENTS DE CAOS

Estem vivint en un temps complicat, on les coses estant passant molt depressa i estem vivint experiències insòlites pel nostre enteniment. Estem en un moment de caos.

I no hem de deixar que aquest caos s’apoderi del nostre jo, aquest caos és el que ens ha de donar una nova oportunitat i fer sortir com un estel fugaç aquesta lucidesa que ens farà ressorgir. És el pou d’aigua en mig del desert que dona sentit a la vida i l’embelleix

Viure la nostra vida amb tota la força que ens sigui possible i valorar-la en tot el seu potencial, això es part de la felicitat. La nostra vida és un camí al que li donem sentit amb els fets i l’esforç diaris, no per aconseguir la FELICITAT, sinó per ser feliços en el nostre camí. És important viure i sentir el nostre camí per no perdre la nostre essència ni el sentit del nostre viatge.

I en aquest camí ple d’obstacles, cada dia més imprevisibles, cal que valorem la vida i saber que la nostra felicitat no depèn de les coses materials que puguem arribar a posseir.

Aquests moments de lucidesa ens han d’ajudar a trobar una solució intel·ligent a aquesta nova situació variable on hi ha d’haver alguna cosa més que l’instint, posem-hi temps per pensar. Tot junt és la nostra gran font de poder.

No ens hem de deixar vèncer, no podem deixar de lluitar per poder arribar un pas més enllà, no ens pot fer por avançar cap a un canvi que ens permeti valorar el que realment importa.

Ens cal tenir temps per córrer darrera els nostres somnis, aquest pot ser un bon canvi i omplir els nostres anys de vida, no tenir una vida plena d’anys.

Ens cal ser valents, prendre decisions que ens facin superar la por i que ens ajudin a aconseguir els nostres objectius, l’esforç ens farà valorar més on arribem i gaudir-ho amb plenitud. Les nostres decisions ens portaran per diversos camins, fer una bona elecció no és senzill, però no ens ha de fer por equivocar-nos, també és una experiència que ens fa més forts si en som capaços de veure la lliçó.

Als meus fills i nets els hi dic que ens cal obrir el cor i veure el que importa de veritat, no n’hi ha prou amb obrir els ulls.

Pere Codina i Gironella

lavidaenunbloc.com

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s