REFLEXIÓ D’AVUIDilluns 15 de Febrer 2021

VALORAR ELS ALTRES

Quin criteri faig servir per valorar els altres? Segons la intel·ligència? Els seus béns? L’edat? La bellesa física?

En sana consciència, jo sé que som tots iguals. Sobretot, som tots iguals davant Déu. Ningú és més ni menys que els altres.

Per tant, per valorar a cada persona que està al meu costat en el moment present, haig de veure-ho amb els ulls de Déu. Déu l’estima tant com a mi.

Quan faig servir criteris humans, no dono el valor just a cada persona: puc disminuir-los o augmentar-los posant-me en una posició desigual entre ells i jo.

Des del punt de vista de l’evangeli, per valorar els altres hem de posar-nos en la condició de servents.

“Entre vosaltres no ha de succeir així. A canvi, el qui vulgui ser important, que es faci servidor de tots. ” (Mt. 20,26)

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s