ESCRIT DEL BLOCDimarts 16 de Febrer de 2021

2-3El Catecisme

Què diu l’Escriptura?

La primera convicció de l’església dels primers temps és que hi ha una doctrina obligatòria (i no només una vaga opinió) a l’església. Així diu Pau: “Per aquest evangeli us salvareu si us observeu a la paraula que us he predicat, llevat que hàgiu acceptat la fe irreflexivament”. (1 Cor 15: 2) L’autoritat dels apòstols es basa en el seu testimoni d’ull i oïda, així com en la paraula de Jesús: “Qui us escolta a vosaltres, a mi em sent, i el que us rebutja a vosaltres , a mi em rebutja, però el qui em rebutja a mi, rebutja a què m’ha enviat “. (Lluc 10:16) Pau no fa més que emfatitzar que ell mateix només ensenya “el que jo també he rebut” (1 Cor 15: 3) En les cartes, hi ha una i altra vegada formulacions com: “Aferra’t a la paraula de vida “(Fil 2:16) o:” Aferra’t, doncs, germans i germanes, i estigues ferm en les tradicions en les que t’hem instruït, ja sigui oralment o per carta! (2 Tessalonicencs 2:15). en 2 Tim 4,3 l’apòstol adverteix explícitament contra l’apostasia: “Perquè vindrà un temps en què els homes no toleraran la sana doctrina, sinó que buscaran mestres que els facin pessigolles a l’orella segons els seus propis desitjos.”

Pere Codina i Gironella

lavidaenunbloc.com

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s