REFLEXIÓ D’AVUIDimarts 16 de Febrer de 2021

ESTAR AMATENTS A LES NECESSITATS DE L’ALTRE/A

L’ésser humà és essencialment solidari. només cal veure les campanyes fetes després de les catàstrofes naturals, accidents greus o epidèmies, com aquesta de coronavirus. Immediatament, es forma una xarxa mundial de donacions, ajudes i oracions.

El mateix ha de succeir a nivell personal. Hem de ser sensibles al mal de l’altre. Estar atents a les seves necessitats, mirar al nostre voltant.

De vegades, dins la nostra pròpia casa, hi ha algú que està patint sol i en silenci.

Si fem un pacte amb Jesús crucificat i abandonat, sabrem reconèixer la seva presència i el seu rostre de dolor a cada germà que pateix.

Si el nostre amor tingués la mesura del patiment de l’altre, les nostres relacions es tornarien més sòlides i més veritables.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s