REFLEXIÓ D’AVUIDivendres 19 de Febrer 2021

Tractem de romandre en la joia

[…] La joia dels primers cristians (de la mateixa manera que la dels cristians de tots els temps, allà on el cristianisme es comprèn en la seva essència i es viu amb radicalitat), la joia dels primers cristians, era una alegria nova, mai coneguda fins llavors. No tenia res a veure amb la hilaritat, amb el bon humor, amb l’alegria vana. Ni era simplement ‘l’alegria exaltant de l’existència i de la vida’ – com diria Pau VI – ni l’alegria pacificadora de la natura i el silenci, ni l’alegria o la satisfacció per la feina feta; ni només l’alegria transparent de la puresa o de l’amor cast… Totes són alegries boniques… Però la dels primers cristians era diferent: va ser una joia semblant a la de l’embriaguesa que va envair els deixebles en la vinguda de l’Esperit Sant. Era la joia de Jesús. Perquè Jesús de la mateixa manera que porta la seva pau, també porta la seva joia. […]

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s