REFLEXIÓ D’AVUI.Dissabte 20 de Febrer 2021

Aquí em teniu, Senyor, per fer la vostra voluntat (Cf. Sl 39/40,8)

Aquestes paraules són unes de les que més posen en evidència l’aspecte de contracorrent de l’Evangeli, ja que contrasta amb la nostra tendència més arrelada: buscar la nostra voluntat, seguir els nostres instints, els nostres sentiments. Aquesta Paraula és també una de les més colpidores per a l’home contemporani. Vivim en l’era de l’enaltiment del jo, l’autonomia de la persona, la llibertat com a finalitat en ella mateixa, l’autosatisfacció com a realització de l’individu, el plaer considerat com un criteri de les nostres pròpies eleccions i el secret de la felicitat. Però també sabem les conseqüències desastroses que porta aquesta cultura. Ara bé, aquesta cultura basada en la recerca de la voluntat, entra en contradicció amb la de Jesús, completament orientada a la realització de la voluntat de Déu, amb la certesa dels seus meravellosos efectes. Per tant, tractarem de viure la Paraula d’aquest mes, escollint també la voluntat del Pare, és a dir, fent-la, com ho va fer Jesús, la norma i el motiu de la nostra vida.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s