ESCRIT DEL BLOCDiumenge 21 de Febrer 2021

1-2TEMPS D’AMOR I ADORACIÓ.

Quan dediquem una estona a la pregària, i entrem en silenci ambiental i interior, moltes vegades emergeixen tota mena de pensaments, temes pendents, iniciatives i records de situacions a mig fer. Sembla que en el intent de cercar pau i repòs interior estiguessin esperant multitud de temes per fer-se presents i exigir una atenció, molt cops amb urgència.
Si alguna vegada obrim la canxa interior a les seves propostes segurament abandonarem el temps de pregària prioritzant l’allau imparable d’accions proposades. 
També segurament més tard ens adonem de que haguera estat millor dedicar el temps previst a la meditació i a la pregària, seguint el nostre bon propòsit.

Des de el punt de vista d’una eficàcia operativa la meditació i la pregària no són precisament el temps de màxim rendiment. Hi ha qui pregunta què en trèiem de meditar, estar en silenci o pregar. Si, potser s’accepta que poden esdevenir una mena de teràpia espiritual pacificant; però hi ha tantes coses a fer, som cridats a tanta responsabilitat..i hem de promoure tants canvis !

Pere Codina i Gironella

lavidaenunbloc.com

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s