ESCRIT DEL BLOCDilluns 22 de Febrer 2021

2-2 TEMPS D’AMOR I ADORACIÓ.

Un dia, però, ens adonem que el temps dedicat al silenci de la meditació i de la pregària, no és pas una forma de reflexionar, de treure conclusions i de preparar-nos. És un temps d’amor. És un temps d’adoració. 
El silenci contemplatiu no és un silenci buit. Certament provoca una buidor d’immediateses i fa un cert distanciament a moltes situacions i relacions. Però no per defugir-ne, sinó com aquell corredor que respira a fons a la parada per tornar amb nova vigoria a la cursa. El silenci contemplatiu pren distància i respira aquell amor que ens es donat. 
No és amb paraules i reflexions que el rebem sinó directament per la Presència. A vegades en repercussió afectiva, altres vegades en seca quietud. No importa. Ell és el que importa, tan notablement fascinant, que quasi sense adonar-nos en la comunicació ens trobem en una actitud d’adoració.

Hi ha moltes maneres diverses d’entendre això d’adorar. El silenci meditatiu i contemplatiu en la comunicació d’amor porta a una adoració alegre, no humiliant, agraïda, des de la realitat de qui és Ell i qui som nosaltres i sobre tot amb un desig d’unió de totes les realitats en la Realitat. Adorar és un gran goig, no té res a veure amb un Cap poderós i un criat.

Jesús ho comparava a un banquet de noces.

Pere Codina i Gironella

lavidaenunbloc.com

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s