REFLEXIÓ D’AVUIDilluns 22 de Febrer 2021

Nodrir-se de la Paraula de Déu

Jesús presenta la Paraula de Déu com a pa, com aliment. Aquest pensament, aquesta comparança de Jesús, ens il·lumina sobre la nostra relació amb la Paraula. Però, com ho fem per alimentar-nos de la Paraula? Si el blat, al principi és una llavor, després es fa espiga i finalment es converteix en pa, així també la Paraula és com una llavor dipositada en nosaltres que ha de brotar, és com un tros de pa que cal menjar, assimilar, transformar en vida de la nostra vida. La Paraula de Déu, el Verb pronunciat pel Pare i encarnat en Jesús, és la seva presència entre nosaltres. Cada vegada que l’acollim i tractem de posar-la en pràctica, és com alimentar-se de Jesús. Si el pa nodreix i fa créixer, la Paraula nodreix i fa créixer Crist en nosaltres, la nostra veritable personalitat.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s