ESCRIT DEL BLOCDimarts 2 Març 2021

QUI ÉS JESÚS PER ALS JUEUS II

Els miracles de Jesús són els fets sobrenaturals que s’atribueixen a Jesucrist en el curs de la seva vida terrenal i que han estat recollits en els Evangelis canònics. … Segons Joan 14: 10-14, Jesús els demana als apòstols que creen per aquestes obres perquè és el Pare (Déu) qui les realitza en ell.

En la teologia cristiana, l’ ‘Esperit Sant -o expressions equivalents com són, entre altres, Esperit de Déu, Esperit de veritat o Defensor o Menahem: acció o presència de Déu, del grec παράκλητον parákleton:’ aquell que és invocat ‘, del llatí Spiritus Sanctus: Esperit Sant- és el teu amic teu una expressió …

“En aquell temps se celebrava un casament a Canà de Galilea, prop de Natzaret, i hi era la mare de Jesús. Va ser convidat també a les noces Jesús amb els seus deixebles. I, com faltés el vi, li diu la seva mare a Jesús: «No tenen vi». … els diu Jesús: «Ompliu d’aigua».

En àrab, la llengua litúrgica de la religió, la paraula per a Déu és Allāh (que ha donat en castellà Al·là), i s’usa tant pels cristians àrabs com pels musulmans. Els musulmans consideren que el seu déu és el mateix venerat pel cristianisme i el judaisme, és a dir, el Déu d’Abraham.

Pere Codina i Gironella

lavidaenunbloc.com

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s