ESCRIT DEL BLOC Dijous 4 Març 2021

Anar més enllà dels límits del nostre individualisme

Quan deixem a l’individualisme dominar la nostra vida, creem una falsa sensació de seguretat, d’autosuficiència, que pot portar-nos fàcilment a la solitud, ja que ens aïllem de les altres persones. Creem fronteres al nostre voltant i no aconseguim superar-les.

Sortir d’un, veure les necessitats de l’altre, és el camí que ens condueix més enllà d’aquestes fronteres.

L’amor al proïsme venç les barreres de l’individualisme.

L’ésser humà no només és un ésser social que cerca la convivència amb les altres persones. Ell és, per naturalesa, comunitari, fet per viure en comunitat, on es comparteix tot: béns materials i espirituals, talents i coneixements.

En sortir d’un, superem les fronteres del nostre “jo”, donem el primer pas per generar la comunitat, lloc on ens realitzem  plenament vivimt en amor mutu.

Jesús estarà al nostre costat i ens dirà: “La pau sigui amb vosaltres”

Pere Codina i Gironella

lavidaenunbloc.com

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s