REFLEXIÓ D’AVUIDivendres 5 de Març 2021

Perseverar davant de cada obstacle

[…] Perseverança. Aquesta traducció de la paraula original en grec, és rica de contingut: inclou també paciència, constància, resistència, confiança. La perseverança és necessària i indispensable quan es pateix, també quan s’és temptat, també quan ens trobem envaïts pel descoratjament, o bé, quan som atrets per les seduccions del món, i és veritablement necessària quan s’és perseguit. Penso que també tu t’hauràs trobat, almenys alguna vegada, en alguna d’aquestes circumstàncies i hauràs experimentat que, sense la perseverança, hauries claudicat. Fins i tot a vegades potser has cedit. Potser ara, precisament en aquest moment, et trobes immers en alguna d’aquestes doloroses situacions. Llavors, què fer? Recuperat i… persevera. Si no ho fas així, el nom de cristià no t’escau. Ho saps: qui vol seguir Crist ha de prendre cada dia la seva creu, ha d’estimar, almenys amb la voluntat, el dolor. La vocació cristiana és una vocació a la perseverança. […]

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s