ESCRIT DEL BLOCDivendred 12 de Març 2021

1-5El perdó a la família de Déu

Efesis 4: 31-32.

Traieu de vosaltres tota amargor, enuig, ira, cridòria i maledicència, i tota malícia. Abans set benignes amb els altres, compassius, perdonant els uns als altres, com Déu també us va perdonar a vosaltres en Crist.

Avui veurem un tema de vital importància per a l’Església de Déu, cal ser obedients a el Senyor en aquesta àrea de la vida d’un creient ja que ens pot portar a el fracàs i la pèrdua de la comunió i de l’èxit amb Déu.

És important recalcar que el perdó de el qual tractarem el dia d’avui es refereix a l’perdó entre els creients, dins de la família de Déu, molts conceptes no són aplicables entre els no creients, i el cristià és l’únic que pot dur a terme el perdó bíblic.

Una Església que no s’exercita en aquesta pràctica és una congregació freda, indiferent a les necessitats de l’món i a la voluntat de Déu, és una Església que es podreix per dins ja que està contaminada per l’amargor emmagatzemada en el cor dels creients.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s