ESCRIT DEL BLOCDilluns 12 Abril 2021

LA MORT CIENTÍFICA DE JESÚS

Als 33 anys Jesús va ser condemnat a mort i enviat a la creu, la “pitjor” mort de l’època.

Només els pitjors criminals van morir com Jesús. I amb Jesús encara va ser pitjor, perquè no tots els criminals condemnats a aquell càstig van rebre claus en els seus membres.

Sí, van ser claus ‘i dels grans! Cada un tenia de 15 a 20 cm, amb una punta de 6 cm. i l’altre extrem punxegut. Van ser clavats en les seves nines i als seus peus.

Jesús va haver de forçar tots els músculs de la seva esquena, per tenir les mans clavades, per poder respirar perquè perdia tot l’aire dels seus pulmons.

D’aquesta forma era obligat a recolzar-se en el clau ficat en els seus peus que encara era més gran que el de les seves mans, perquè clavaven els dos peus junts.

I com els seus peus no aguantarien per molt temps sense esquinçar-també, Jesús era obligat a alternar aquest “cicle” simplement per aconseguir respirar

Jesús va aguantar aquesta situació per poc més de 3 hores. Sí, més de 3 hores! Molt de temps, oi? Alguns minuts abans de morir, Jesús ja no sagnava mes. Senzillament li sortia aigua dels seus talls i ferides. Quan ho imaginem ferit, imaginem meres ferides, però no.Las d’Ell eren veritables forats, forats fets en el seu cos Ell no tenia més sang per sagnar, per tant, li sortia aigua.

El cos humà està compost d’aproximadament 3,5 litres de sang (en un adult). Jesús va vessar 3,5 litres de sang; va tenir tres claus enormes ficats en els seus membres; una corona d’espines en el seu cap (en forma de casc) ia més un soldat romà li va clavar una llança en el seu tòrax.

Tot això sense esmentar la humiliació que va passar després d’haver carregat la seva pròpia creu per gairebé dos quilòmetres, mentre la multitud li escopia la cara i li tirava pedres (la creu pesava prop de 30 quilos, tan sols a la part superior, en la qual li van clavar les seves mans).

Tot això va passar Jesús, només perquè tu tinguis un lliure accés a Déu. Perquè tinguis tots els teus pecats rentats “.¡Todos ells sense excepció! No ignoris aquesta situació.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s