ESCRIT DEL BLOCDiumenge 18 Abril 2021

La vida del món no és més que una petita parcel·la d’aquesta vida.

Només el cristià que posseeix la fe pot descobrir-lo, i encara cal que exercí qui aquesta fer i es mostri disposats a respondre a les seves exigències.

Res no és profà de tot el que és i de tot el que et passa. Un món nou es construeix. L’univers era un caos, has de vingut taller: és el Regne del pare que creix els homes estaven dispersats, Esdevenen un sol cos: és el Cris místic que s’engrandeixen! L’esdeveniment és un moment d’aquesta gran aventura.

La importància de l’esdeveniment no resideix pas a l’extensió i la brillantor de la seva superfície humana si no a la seva profunditat infinita.

Si la profunditat de l’esdeveniment és infinita, la seva amplària és immensa com la humanitat, potser el més petit esdeveniment entenc tots els homes de la terra fins a límits de temps i d’espai.

A la teva resposta a l’esdeveniment, tu compromès la felicitat hola infelicitat de tota la humanitat.

Si no estàs prou extremadament unit els homes i això és lo Cris, si la teva acció no està penetrada de la Ficacia infinita de Déu, és que no combreguem amb ell en l’esdeveniment. I, fins i tot potser, en primer lloc, per què no ho veus ” el misteri sota l’esdeveniment “.

Per respondre-hi com a cristià, et cal entrenar-te a llegir l’esdeveniment a la llum de la fe.

Pere Codina i Gironella

lavidaenunbloc.com

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s