ESCRIT DEL BLOCDimecres 28 Abril 2021

1-2Com llegir la Bíblia

Els infants Com llegir la Bíblia: Fa molt, molt de temps, tant de temps que quasi no recordo quin eres els cursos que impartia l’assignatura de religió, crec recordar  que eres cursos de 1,2,3 de E.G.B , Escola Bell-lloc i explica els primers llibres de la biblioteca més fascinant de totes les que hi ha al món: la Bíblia.

La paraula Bíblia, és una paraula que ve de la llengua grega i en català vol dir “els llibres”. Per això, nosaltres, d’un conjunt de llibres ben endreçat i organitzat, en diem una biblioteca. La Bíblia, aquesta biblioteca tan especial, va ser escrita al llarg d’uns dotze segles en tres llengües antigues: l’hebreu, l’arameu i el grec.

Els llibres que formen la Bíblia, els cristians també els anomenem Sagrades Escriptures, perquè considerem que Déu ha inspirat els autors que els han escrit.

T’agraden les històries? Segur que sí! Doncs et convido a entrar junt amb mi en el món meravellós de la Bíblia, el Gran Llibre, les Sagrades Escriptures.

Et convido a llegir la Bíblia, a iniciar un viatge a través dels seus escrits i a conèixer el seu principal protagonista: Déu.

Perquè la Bíblia conté la història de Déu que, perquè ens estima, ens ha donat la vida, ens parla i ens escolta, ens ofereix la seva amistat per sempre, ens acompanya, ens ajuda i té cura de nosaltres i es dona a conèixer a les persones. En la Bíblia hi llegim la gran història de l’amor immens de Déu envers tota la humanitat –les dones, els homes, les nenes i els nens de tots els temps i de tots els pobles de la terra– persones que eren i són com nosaltres, amb els mateixos sofriments, pors i neguits, amb les mateixes alegries i tristeses, amb els mateixos dubtes i esperances.

Pere Codina i Gironella

lavidaenunbloc.com

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s