REFLEXIÓMes de la Mare de DéuDissabte 1 Maig 2021

EM FAIG UNES PREGUNTES PER SABER SI ESTIC DEIXANT ACTUAR A L’ESÇERIT SANT

¿Estic d’acord amb l’anomenat de l’Esperit per construir el Regne de Déu al meu voltant, ofereixo les meves mans i la meva creativitat per millorar alguna cosa, per sembrar canvis positius, per fer néixer la justícia, la solidaritat, la fraternitat?

Amb el meu entusiasme davant els desafiaments, la meva alegria i les meves ganes de lluitar, ¿despert l’esperança al meu voltant? ¿0 només fomento la queixa amarga, el desànim, la tristesa?

Estic obert al futur, al nou, vivint cada dia amb la joventut de l’ànima, confiant plenament en l’impuls de l’Esperit? ¿0 vius de records i pretenent controlar-ho tot, amb el cor envellit?

Val la pena viure sense el meravellós impuls de l’Esperit?

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s