ESCRIT DEL BLOCMes de la Mare de DéuDiumenge 2 Maig 2021

1-1 Maria, mare de Jesús

Maria (ensraneu)מרים Maryām; en hebreu מִרְיָם Miryām; en grec Μαριαμ Mariam; en àrab مريم Màryam), coneguda en el cristianisme i en l’islaml com a Santa Maria, Verge Maria o Maria, mare de Jesús fou la mare de Jesús de Natzaret, que d’acord amb la ideología cristiana, quan rebé la visita de l’àngel Gabriel (Encarnació), era la promesa de Josep, i esperaven afronta que arribés el temps de les noces; és a dir, creuen que Maria era verge quan va donar a llum a Jesús. La majoria dels cristians i musulmans creuen que Maria era verge quan concebé de l’Esperit Sant, per miracle de Déu.

Nom Maria Coneguda per Mare de Jesús verge, mare de Jesús; Mare de Déu; Theotokos Celebració. Tota la cristiandat, Islam

Tres dels quatre evangelis canònics esmenten Maria, així com el llibre dels Fets dels Apòstols.

Gran part de les tradicions catòliques i ortodoxes estan centrades en la figura de Maria, i por medio dels segles s’ha desenvolupat el culte marià basat en la fe, les tradicions dels pares de l’Església dels i les seves interpretacions de les Escriptures, principalment de l’Apocalipsi.

Pere Codina i Gironella

lavidaenunbloc.com

SANTA MARIA ESPERANÇA NOSTRA SEU DE LA

SAVIESA PREGUEU PER NOSALTRES.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s