PARAULA DE DÉUMes de la Mare de DéuDilluns 10 Maig 2021

Joan 15,26 – 16,4a

Jesús va dir als seus deixebles:

Quan vingui el Defensor, l’Esperit de la veritat que procedeix del Pare i que jo us enviaré des del Pare, ell donarà testimoni de mi. I també vosaltres sereu testimonis, perquè heu estat amb mi des del principi.

Us he dit tot això perquè no sucumbiu en la prova. Us expulsaran de les sinagogues; més encara, ve un temps que els qui us matin es pensaran que donen culte a Déu. Tot això ho faran perquè no ens han conegut ni al Pare ni a mi. Us he dit tot això perquè, quan arribi aquell temps, recordeu que ja us ho havia predit.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• El fet de seguir sincerament Jesús, sempre ha provocat polèmica. I és que el seguiment de Jesús mai ens deixa indiferents ni a nosaltres ni al nostre entorn. Què tindrà aquest Jesús que, dos mil anys després, continua impactant tant tothom? Uns a favor, d’altres en contra, però continua impactant…

• Us exclouran de les sinagogues vol dir, avui en dia, que, pel fet de seguir Jesús, es possible que sigueu marginats de segons quin ambients, que us assenyalin amb el dit, que us difamin, que se’n riguin de vosaltres, etc.

• Jesús ens anima a no “sucumbir en la prova”. El fet de ser seguidor de Jesús, comporta anar sistemàticament a contracorrent del món i de la massificació social. Tenim, però, la força de l’Esperit del Senyor. Mai quedarem decebuts.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: