PARAULA DE DÉUMes de la Mare de DéuDimecres 12 Maig 2021

Joan 16,12-15

Jesús va dir als seus deixebles:

»Encara tinc moltes coses per dir-vos, però ara us serien una càrrega massa pesada. Quan vingui l’Esperit de la veritat, us conduirà cap a la veritat sencera. Ell no parlarà pel seu compte: comunicarà tot el que senti dir i us anunciarà l’esdevenidor. Ell em glorificarà, perquè allò que us anunciarà, ho haurà rebut de mi. Tot el que és del Pare és meu; per això he dit: «Allò que us anunciarà, ho rep de mi.»

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Jesús té encara moltes coses a dir-nos, però ara ens serien una càrrega massa pesada…És curiós. Has pensat algun cop que Jesús té una meravellosa pedagogia amb cadascun de nosaltres? No tot es pot aprendre ni saber en un moment. Cal una progressió, cal paciència, cal temps, cal assimilació paulatina, cal no cremar etapes, cal…

• La pedagogia de Déu ens ve donada per la presència i la irrupció del seu Esperit Sant. L’Esperit de la veritat us conduirà cap a la veritat sencera.

• Demanem de ser dones i homes guiats per l’Esperit de Déu, capaços de captar i comunicar la presència de Déu en el nostre món.

• Demanem de viure i relacionar-nos amb tothom com Déu, per mitjà del seu Esperit, fa amb tots i cadascun de nosaltres.

• També serem, així, portadors de la veritat plena en favor de tots els homes i dones del nostre entorn.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: