PARAULA DE DÉUDijous 20 Maig 2021

Paraula de Déu

Joan 17,20-26

Jesús alçà els ulls al cel i pregà dient:

Pare sant, no prego només per ells, sinó també pels qui creuran en mi gràcies a la seva paraula. Que tots siguin u, com tu, Pare, estàs en mi i jo en tu. Que també ells estiguin en nosaltres, perquè el món cregui que tu m’has enviat. Jo els he donat la glòria que tu m’has donat, perquè siguin u com nosaltres som u. Que jo estigui en ells i tu en mi, perquè siguin plenament u. Així el món reconeixerà que tu m’has enviat i que els has estimat a ells com m’has estimat a mi. Pare, vull que els qui m’has confiat estiguin amb mi allà on jo estic i vegin la meva glòria, la glòria que m’has donat perquè m’estimaves des d’abans de crear el món. Pare bo, el món no t’ha conegut, però jo t’he conegut, i ells han reconegut que tu m’has enviat. Jo els he fet conèixer el teu nom, i els el faré conèixer més encara, perquè l’amor amb què m’has estimat estigui en ells, i jo també hi estigui.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• La pregària de Jesús, d’entrada, ens fa pensar en dues coses:

• -Jesús demana al Pare per tots aquells, que pel testimoni dels deixebles, creuran en Ell.

• Què poc conscients que som en la manera que tenim de presentar i viure l’estil de vida evangèlic de Jesús!

• La manera d’anar pel mon amb tot el que ens està passant, ens ha d’interpel·lar sobre quanta solidaritat, estimació, misericòrdia i acompanyament, posem a disposició de l’altre. No és així que hem de donar a conèixer Jesús?

• -I també, Jesús prega per la unitat.

• Avui, molts de nosaltres vivim la fe formant part de comunitats, parròquies i grups. Som conscients de les nostres capacitats, i també de quan el nostre testimoni no té res a veure amb l’Evangeli.

• Som cridats per l’Esperit de Jesús a renovar-nos i aportar esperança per poder desmentir la frase recurrent: “els cristians són més o menys com tothom amb alguns ritus i celebracions afegides”. Dels primers cristians en canvi, se’n deia: “Mireu com s’estimen”.

• Demano a Déu que ens concedeixi aquest do i puguem ser signe d’Ell en els nostres ambients.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: