PARAULA DE DÉUDivendres 21 Maig 2021

Paraula de Déu

Joan 21, 15-19

Quan hagueren menjat, Jesús va preguntar a Simó Pere:

-Simó, fill de Joan, m’estimes més que aquests?

Ell li respongué:

-Sí, Senyor, tu saps que t’estimo.

Jesús li diu:

-Pastura els meus anyells.

Per segona vegada li pregunta:

-Simó, fill de Joan, m’estimes?

Ell li respon:

-Sí, Senyor, tu saps que t’estimo.

Jesús li diu:

-Pastura les meves ovelles.

Li pregunta Jesús per tercera vegada:

-Simó, fill de Joan, m’estimes?

Pere es va entristir que Jesús li preguntés per tercera vegada si l’estimava, i li respongué:

-Senyor, tu ho saps tot; ja ho saps, que t’estimo.

Li diu Jesús:

-Pastura les meves ovelles. T’ho ben asseguro: quan eres jove et cenyies tu mateix i anaves on volies, però a les teves velleses obriràs els braços i un altre et cenyirà per portar-te allà on no vols.

Jesús va dir això per indicar amb quina mort Pere havia de glorificar Déu. Després d’aquestes paraules, Jesús va afegir:

-Segueix-me.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• La pregunta de Jesús repetida tres vegades, sembla que vulgui passar comptes per la negació de Pere que recordem en la Passió del Senyor.

• Lluny d’això, Jesús li renova la confiança i el constitueix “pedra angular” de l’Església.

• Ens costa demanar perdó i acceptar ser perdonat, tot i que, recordem que hem de perdonar 70 vegades 7, es a dir, sempre, com ens ho demana Jesús. I, també com Pere, Ell ens demana que ens ocupem dels més febles. De fet aquesta és la missió que tots i cadascú de nosaltres tenim encomanada per mateix Jesús: ”Pastura les meves ovelles”. Ens cal doncs, un bon treball de discerniment i d’acompanyament.

• Senyor: que no em cansi mai de demanar-te perdó, de saber perdonar i demanar perdó als altres, fins al moment de la teva abraçada.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: