PARAULA DE DÉUDiumenge 30 Maig 2021

Mateu 28,16-20

Els onze deixebles se n’anaren a Galilea, a la muntanya que Jesús els havia indicat. En veure’l, el van adorar; abans, però, havien dubtat. Jesús s’acostà i els va dir:

–He rebut plena autoritat al cel i a la terra. Aneu, doncs, a tots els pobles i feu-los deixebles meus, batejant-los en el nom del Pare i del Fill i de l’Esperit Sant i ensenyant-los a guardar tot allò que us he manat. Jo sóc amb vosaltres dia rere dia fins a la fi del món.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Avui celebrem la festa de la Trinitat. Què vol dir, això?

• Quan diem que Déu és Trinitat, volem dir que en el cor mateix de Déu hi ha comunitat, hi ha estimació mútua, hi ha un dinamisme de sortir d’un mateix per anar a l’encontre de l’altre.

• I aquest dinamisme d’amor actiu del Pare amb el Fill i l’Esperit Sant no es queda tancat en si mateix, sinó que és expansiu, és un dinamisme d’amor que ens agafa a nosaltres també.

• D’aquí ve la impressionant bona notícia que ens diu Jesús avui: «Jo seré amb vosaltres cada dia fins a la fi del món».

• Ell és cada dia amb nosaltres, sempre, present, perquè el seu amor per nosaltres és tan immens que no pot estar-se’n de fer-nos costat.

• Em puc preguntar avui:

• – de quina manera ha estat el Senyor present avui en el meu dia? De quina manera em promet ser-hi demà també amb mi?

• – i també: de quina manera puc fer present l’empremta de Déu en la vida d’alguna persona concreta avui mateix? I demà…?

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: