Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsESCRIT DEL BLOCDilluns 7 Juny 2021

Quan Jesús es presenta

En els Evangelis, l’expressió «Fill de l’home» apareix pronunciada més de setanta vegades … per Jesús! Podem, per tant, pensar que els evangelistes van utilitzar una de les seves expressions típiques. Però, ¿per què Jesús es presenta a si mateix d’aquesta manera?

Potser per l’ambigüitat de l’títol. Perquè es pot entendre d’una manera banal: Jesús és «fill de l’home» en el sentit que és plenament home, vinculat a un llinatge, una família, uns amics, un ofici, un llogaret … Viu discretament, sense reivindicar la seva filiació divina. Però l’expressió tanca també una al·lusió clara a l’apocalipsi que tot jueu és susceptible de comprendre. Deixa veure un altre aspecte, més misteriós, de la seva identitat. Aquest home té una relació particular amb Déu que «va dipositar en ell tot el seu amor». És el Fill de Déu.

L’expressió deixa, per tant, lliures als seus interlocutors. Lliures d’ignorar qui és Jesús, de preguntar-li per la seva identitat o de seguir-lo. ¡Qui tingui orelles, que escolti!

Consagració al Sagrat Cor de Jesús

Oh Jesús meu! Per mediació del Cor Immaculat de Maria Santíssima us ofereixo les oracions, obres i treballs del present dia, en reparació de les ofenses que us fan, i per les altres intencions del vostre Sagrat Cor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: