Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsESCRIT DEL BLOC Dimecres 9 de Juny 2021

DONAR TESTIMONO CONCRET DE L’EVANGELI

Les paraules de l’Evangeli, han de convertir-vida en la nostra vida. Són veritats que es demostren en la pràctica evident de la quotidianitat i en totes les realitats de la vida. Això no només és un element lligat a la religió, és una pràctica que s’ha de traduir en un estil de vida, en actituds concretes que han de influenciar en el nostre actuar en tots els ambients.

Durant la Segona Gran Guerra, Chiara Lubich deia a les seves primeres companyes que havien de viure de tal manera l’Evangeli que, si les bombes destruïssin tots els Evangelis escrits, hauria de ser possible reescriure-només observant les seves vides.

Cada paraula de l’Evangeli causa un efecte en nosaltres. I a poc a poc, revestits de la Paraula que és el mateix Jesús, podem arribar al punt de dir: «I ara no visc jo, és Crist qui viu en mi.» (Gl. 2,20)

Consagració al Sagrat Cor de Jesús

Oh Jesús meu! Per mediació del Cor Immaculat de Maria Santíssima us ofereixo les oracions, obres i treballs del present dia, en reparació de les ofenses que us fan, i per les altres intencions del vostre Sagrat Cor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: