Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsREFLEXIÓDimecres 9 de Juny 2021

Tenir el coratge de demanar perdó

No hi ha res més alliberador que una petició de perdó.

Demanar perdó exigeix més humilitat que perdonar, perquè hem de reconèixer el nostre error.

Demanar perdó és igual a voler recomençar corregint errors i recomponent llaços desfets per les nostres faltes.

Fins i tot quan pensem tenir raó, disculpar-se és igualment alliberador, doncs, en nom de la justícia, moltes vegades espatllem  a les persones per jutjar-les per un únic punt de vista o per l’aparença, sense tenir en compte les seves qualitats.

Tots som iguals, tenim defectes i qualitats, ningú està per sobre o per sota de ningú i ser humil per tenir coratge de demanar perdó, reforça la relació portant beneficis per a tothom.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: