Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsESCRIT DEL BLOCDijous 10 Juny 2021

ALLUNYAR DEL SENTIMENTALISME

Com més seguim les instruccions errònies, pitjor és el resultat. Això és el que succeeix amb l’amor, ja que esperem que siguin els altres els que ens ho donin, o esperem a tenir sentiments agradables per poder estimar. Si seguim partint d’aquestes premisses errònies, la nostra vida s’omplirà de sofriment

Per aquesta raó, t’animo a verificar que quan ets capaç de mirar amb comprensió cap als altres, al marge dels sentiments que desperten en el teu interior, et plenes de pau i amor … i, curiosament, els teus sentiments s’alineen amb el amor!

Et demano que comprovis que, quan estimes de manera universal i cultives l’amor internament per compartir amb els altres, la teva vida es plena d’amor.

Observa com, quan esperes que siguin els altres els que et donen amor, l’amor pot, o no, arribar. Al contrari, quan ets tu qui el cultiva en el teu interior, sempre ho tens a la teva disposició.

L’amor, entès d’aquesta manera, et permet estimar qualsevol persona al marge del seu color de pell, de la seva religió o les seves costums, perquè les dones suport en el seu aprenentatge i els vols que siguin feliços. Conseqüentment, la pau i l’amor floreixen dins teu. En canvi, quan l’entens erròniament, dins teu només hi haurà dolor i sofriment.

Consagració al Sagrat Cor de Jesús

Oh Jesús meu! Per mediació del Cor Immaculat de Maria Santíssima us ofereixo les oracions, obres i treballs del present dia, en reparació de les ofenses que us fan, i per les altres intencions del vostre Sagrat Cor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: