Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsREFLEXIÓDissabte 12 Juny 2021

DONAR NOSALTRES EL PRIMER PAS ENVERS L’ALTRE

[…] Un altre pas de l’art d’estimar, potser el més feixuc de tots, que posa a prova la seva autenticitat i puresa, ens demana de ser els primers en estimar, prenent sempre la iniciativa, sense esperar que sigui l’altre qui doni el primer pas. […] Si volem estimar a imatge de Déu i desenvolupar aquesta capacitat d’amor que Ell ha posat en els nostres cors, hem de fer com Ell, que no espera a ser estimat per nosaltres, sinó que ens ha demostrat des de sempre i de mil maneres que Ell ens estima primer, sense importar-li quina sigui la nostra resposta.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: