Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsESCRIT DEL BLOCDimarts 13 de Juny 2021

QUI ÉS JESÚS i BATEIG AGNUS DEI

La conversió al catolicisme de Recaredo es va produir al 587 i després d’ell la noblesa goda del regne visigot de Toledo també va abjurar de la seva fe cristiana arriana anterior. La formalització de la conversió es va produir durant el III Concili de Toledo celebrat al 589.

Després de la resurrecció i ascensió de Jesucrist i després haver-se suïcidat Judes Iscariot, els onze apòstols restants es van reunir i van triar a Matías per completar novament el nombre de dotze Apòstols enviats a les dotze tribus d’Israel.

En el cristianisme, agnus Dei o Agnusdei (traduït del llatí, Anyell de Déu) es refereix a Jesucrist com a víctima oferta en sacrifici pels pecats dels homes, a semblança del be que era sacrificat i consumit pels jueus durant la

Després de la resurrecció i ascensió de Jesucrist i després haver-se suïcidat Judes Iscariot, els onze apòstols restants es van reunir i van triar a Matías per completar novament el nombre de dotze Apòstols enviats a les dotze tribus d’Israel.

En el cristianisme, agnus Dei o Agnusdei (traduït del llatí, Anyell de Déu) es refereix a Jesucrist com a víctima oferta en sacrifici pels pecats dels homes, a semblança del be que era sacrificat i consumit pels jueus durant la

commemoració anual de la Pasqua.

Com a tal, és una pràctica jueva estesa restringir el ús de la paraula Adonai només durant la pregària. En la conversa, molts jueus criden a Déu HaShem, que és la paraula hebrea per a ‘el nom’ (apareix en Levitico 24:11).

Consagració al Sagrat Cor de Jesús

Oh Jesús meu! Per mediació del Cor Immaculat de Maria Santíssima us ofereixo les oracions, obres i treballs del present dia, en reparació de les ofenses que us fan, i per les altres intencions del vostre Sagrat Cor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: